luni, 13 iunie 2011

 Era o vreme cand lasam prea mult de la mine in ceea ce priveste banii. Chiar prea mult.. Nu'mi dadeam seama de consecintele de dupa.. consecinte din partea prietenilor, nu a familiei . fiindca eu cheltuiam ce este al meu.. Am dat, am dat..am dat... si tot am dat. Si cu ce am ramas? bani?.. hm. conteaza prea putin acum..am persoane langa mine care ma apreciaza pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce am si'mi pot pune increderea in ei oricand, iar ei valoreaza mult mai mult decat o suma trecatoare, fiindca valorile lor nu sunt trecatoare! sunt doar lectii de viata, multumesc ca am si am avut mereu ce mi'am dorit din partea parintilor, au avut grija sa nu duc lipsa lor.
Am ajuns sa cred ca poti cumpara si asa zisi "prieteni" cu banii. nu doar lucruri materiale. Sunt persoane care se vand practic pentru acele bacnote care aduc "satisfactie". Maini intinse false, zambete false, incredere falsa, aparente false, OAMENI FALSI.. Totul FAKE.. O inima in mana ta poate tine o viata, dar un ban in mana ta poate tine o viata? Banii se cheltuiesc , o inima sincera nu se cheltuieste.
Daca ai in mare o idee despre toata lumea asta, fiecare coltisor al ei, atunci, iti vei da seama ca nu numai unde traiesti tu esti inconjurat de falsitate.
Alexa, treci printr'o perioada urata, defapt..:-? nu e o perioada , e un curs de verificare a celor de langa tine:P Dar depinde de tine daca vrei sa continui asa sau te opresti aici, eu una zic ca este destul! Cum le spui tu totul in fatza si pe fatza , asa am invatat si eu, am facut economie la subiectu asta, economie mai ales la ce priveste subiectul cash cash:> fiindca nu e placut sa vezi cum isi pun moaca aia de copii cu o tristete nemarginita si lipsiti de orice speranta si raza de soare , fiindca in mintea lor au doar bani bani bani bani si cand le intinzi mana cu "bani bani bani" le sclipesc fata , si la greu.. unde e sclipirea aia?.. poate ca s'a consumat odata cu ei.. Asa ca.. nu te astepta la prea multe maini intinse SINCER iubita.. ;)