sâmbătă, 13 octombrie 2012

Pentru tine, Mitzo!

 Noi , cei care iubim , ar trebui sa fim mandrii ca avem curajul sa o facem si ca am fost inzestrati cu capacitatea de a iubi , in loc sa ne rusinam , sa ne ascundem iubirile sau sa lasam orgoliul sa castige . Noi toti ar trebui sa ne traim iubirile pana la capat , nu sa abandonam , oricat de ispititoare ar fi alte trupuri , cat de dulci alte buze sau cat de verzi alti ochi . Nu ar trebui sa ne cautam refugiul in alte brate , si sa abandonam doar pentru ca persoana iubita a facut o greseala .
   Iubirea ar trebui sa fie sincera , sentimentele pure , ochii nu ar trebui sa minta , iar buzele sa spuna doar adevaruri . Orgoliul nu ar trebui sa stea in preajma iubirii , vorbele nu ar trebui sa fie veninoase , iar actiunile ar trebui sa fie cugetate . Indiferenta nu are ce cauta in povestea cu iubirea . Cam asa ar trebui sa stea treaba defapt .
  Indiferenta doare , iar vorbele pricinuiesc rani adanci . Orgoliul duce spre nepaasare si indeparteaza . Gesturile necugetate duc la alte gesturi necugetate si tot asa .