sâmbătă, 27 octombrie 2012

Al meu scop

 As asterne pe buzele'mi toate sentimentele si cuvintele ce le dedica inima si toata dragostea si ura si dorinta ce stau in asteptare pentru tine.
Sunt o copila care nu s'ar osteni nici o clipa sa renunte la ceva adevarat, fiindca totusi visele de multe ori pot deveni realitate. Ai fost visul meu din totdeauna.. oricat as incerca sa neg sau sa evit vreodata. Am sa te iubesc si cand nu voi mai fi, cand nu vei mai fi. Cand voi fi singura undeva acolo, departe de tot ce'i lumesc..
Avem reactii diferite, minti diferite, purtari diferite dar ceva e la fel, dorinta de a iubi si de a fi iubit. De a avea pe cineva in zori care sa te simta si sa te trezeasca cu un sarut si o mangaiere ca a unui clipit dulce de gene.. Adapostul fericirii si siguranta ca inima sa este in palma ta si mereu vei fii pentru el tot.. chiar tot.. Sa nu mai fie nevoie sa cauti altundeva ce simti pe moment. Sa fie el/ea sertarul fericirii si al implinirii. Sa fiti ca un sertar si sa luati, sa oferiti fiecare ce tanjiti si doriti. Dar cu sentimente.