luni, 28 martie 2011

Pentru el...

Nimeni nu te va mai iubii asa ca ea;) ! mai mult... NU! Stii de ce? Pentru ca e acea fata care se gandeste la tine, ii pasa de tine, tine la tine, te pretuieste... Cere mult?! Iubire? e asa greu sa daruiesti? La cat de mult primesti tu de la ea.. crede'ma ca ar fi prea usor..
De ce te prefaci mereu? De ce? De ce nu esti in totalitate asa cum te'a cunoscut din prima zi, cum te-ai atasat de ea. Cand ii spui ca o iubesti, chiar o iubesti?! Cand ii spui ca ai visat-o, chiar ai visat-o? Cand ii spui ca pentru tine, doar ea este singura fata, te mai uiti in spate? Stii sa nasti sperante din nimic! Stii sa fii acel baiat ce distruge clipe si le transformi in amintiri. stii sa te joci cu mintea ei. Nu esti chiar atat de inocent !
Lasi iluziile sa se faca simtite.. esti un las ! da ma, un las ce nu lupta pentru o valoare ce ii poate lumina viata si inima, un delasator, un incapabil ..! Nu esti in stare sa lupti pentru doi! Ea cat sa mai lupte..
A fost cu tine de o sinceritate extrem de rara.. Poate nu iti pasa, poate nu vrei sa arati, poate nici nu o mai stii, nici nu o mai cunosti, dar ea?.. cu ea cum ramane?
"Si cand aveam probleme, imi spuneai: "Sunt aici, nu te teme" Acum zbor singura printre ele, ca felul tau de a fi calca mereu pe aripile mele!" Un ocean de vise'ai sters, ai ales sa fii ultimul vers..
Ieri erai cu ea , azi nu mai esti, ce s'a scris candva au fost doar povesti...

     Te'a iubit, fraiere!

                   A plans...
                      Si plange si acum..!